Szeretnéd a csillagokat? Lehozom neked őket!

csillagfestésEgészen a mennyezetig, a gyerkőc ágya fölé vagy a hálószobád falára! A speciális világító festékkel és technikával készített dekoráció diszkrét fénye éjjel meghitt, kellemes hangulatot varázsol körétek, mintha csak a természet lágy ölén, a csillagos ég alatt térnétek nyugovóra. A fokozatosan, több óra alatt elhalványuló képek kicsiknek és felnőtteknek egyaránt segít kizökkenni a napi, sokszor zaklatott kerékvágásból, így támogatva az esti relaxációt, pihentető alvást és nyugodt álmokat.

A csillagfestés különleges tulajdonságai miatt gyerekeknél akár éjjeli lámpa helyett is bevethető, mert az ijesztő sötétben szinte hajnalig finom fényforrásként szolgál, ráadásul az izgalmas mennyezet sok-sok közös meséhez, történethez, beszélgetéshez nyújt inspirációt.

A speciális festékkel készült funkcionális dekoráció nappal szinte egyáltalán nem látható, így bármilyen stílusú enteriőrbe harmonikusan beilleszthető. A hozzáértő, művészi kivitelezésnek köszönhetően a képek nem sablon alapján, hanem szabad kézzel, a helyiség adottságainak megfelelően készülnek el, így bármi, akár az állatövi jegyeitek is a falra kerülhetnek, a határ, szó szerint, a csillagos ég!

Tíz érv a csillagfestés mellett:

– megnyugtat
– csökkenti a félelemérzetet
– reggelig ragyognak a csillagok
– nincs hatással a melatonin hormon termelésére, ezáltal támogatja az alvást
– kortalan, hisz ki ne szeretné a csillagos égbolt látványát
– nappal alig látszik
– egy örök élmény marad mindenkor
– amikor éjjel megébredünk nem lesz teljesen sötét
– nem lehet kinőni belőle ? (tapasztalat)

„ Ahogy felfelé nézve váltogatják a tekintetüket, szinte megnyílik előttük a tér, égboltnak látják, s ez ellazítja, felszabadítja gondolataikat.”

Dr. Nagy Anikó
főigazgató, főorvos
Heim Pál Gyermekkórház

A csillagok 5-8 órán át világítanak és csak teljes sötétségben érvényesülnek.
Időpontot 1-2 hónappal előre érdemes foglalni.
A kivitelezés költsége 5.500 Ft / nm. 5 nm alatt egységesen 27.500 Ft. A kiszállási díj Budapesten 4.000 Ft, Budapest határán kívül 80 Ft / km, amit oda-vissza számolunk fel. A festés csupán néhány órát vesz igénybe és nem jár felfordulással.

Csillagfestő Zenkó Márta