Zenkó Márta

Ne izgulj, nem fogom elmesélni, hogy honnan és miként vagyok ma az, aki. Egyszerűen csak megosztanám azt, ami lett, és amiről a mindennapjaim szólnak. Festek, zenélek, írok, alkotok, anya vagyok, társ és barát. A művészet a mindenem. A legelkötelezettebb, mégis a festészet és a rajzolás vonalán lettem. Kísérleteztem számtalan anyaggal, és nagy szerelemmé vált a világító festékek használata. Ebből is kiemelkedő már jó sok éve az, hogy olyan mennyezetet varázsoljak a szobákba, aminek a hatására azt érzed, hogy mindennap a csillagos égbolt alatt alhatsz. Az, hogy évekkel ezelőtt kiderült, hogy ez nyugtatólag is hat, már csak hab a tortán.

2016-ban életet adtam egy gyermeknek, akkor szembesültem azzal, hogy sok családnál mekkora probléma az alvás / altatás. Többek között ezért is lett erősebb a fókusz ezen a vonalon.

A közös festések ötlete pedig abból fakadt, hogy bárki jött hozzám, bátorítottam arra, hogy ragadjon ecsetet, próbáljon ki dolgokat és alkosson. Majd egyre kisebb lett a lakás, egyre nagyobb az érdeklődés és egyre több a visszajelzés, hogy ezt ne csak a barátokkal osszam meg.

Ma már több előadást is tartok, amik mellett a vászonképes megrendelésekkel, és kivitelezéssel is foglalkozom és igyekszem mindenkit arra ösztönözni, hogy élessze fel magában azt a csodát amit hordoz…