Csaba Judit

Kedves Kismamák, Babák, (leendő) Édesapák!

Csaba Judit vagyok, biológus, kismama és babás jógaoktató, perinatális szaktanácsadó jelölt és dúla.

Első gyermekem születésekor egy csodálatos, probléma mentes várandósság után, komplikációk következtében sajnos hosszabb időt kényszerültünk kórházban tölteni. Ezalatt az idő alatt több kórházban és anyaszállón is megfordultunk, és alkalmam nyílt nagyon sok várandós, vagy éppen frissen szült édesanyával megismerkedni, elbeszélgetni. 
Hálás vagyok nekik, hogy megismerhettem a történeteiket!
Ez az élmény ébresztett rá, mennyire meghatározó a szülés-születés körüli időszak az ember életében és mennyire fontosak az ehhez kapcsolódó segítők, akikhez szükség esetén fordulni lehet.

Szeretnék segíteni abban, hogy minden nő, minden gyermek, minden család a lehető legszebben élhesse át a várandósság és a szülés/születés csodáját.

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem, ahol biológusként megismerkedtem az anatómia, genetika és a hormonális rendszer lenyűgöző világával.
2015-ben végeztem el a Birthlight Kismama és Babás Jóga oktatói, nemzetközileg akkreditált képzést; majd 2016-ban elkezdtem az ELTE Perinatális szaktanácsadó szakán posztgraduális tanulmányaimat. 2018-ban, második gyermekem születése után részt vettem a Magyarországi Dúlák Egyesülete által szervezett dúlaképzésen is.

Jógaóráim, szülésfelkészítő-, kismama-, baba-mama foglalkozásaim, személyes tanácsadásaim és minden általam kísért szülés során igyekszem a megszerzett tudást hasznosítani, és átadni a hozzám fordulóknak (a lehetőségekhez mérten személyre szabottan).

„Béke, szeretet, harmónia: kezdje így a gyermek az életét!”

Mindenkit várok szeretettel! 

Bővebb információ és bejelentkezés:
Tel.: 30/394-4346
e-mail: jomama.jobaba@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/joamamanakjoababanak/